Amennyiben nem jelenik meg a levél, ITT elolvashatja...
   
 
Kedves Színházbarátok!
 
A Pécsi Nemzeti Színház decemberben három új bemutatóval várja nézőit.
A kortárs darabok kedvelőit a Kamaraszínházba várjuk, ahol Martin McDonagh A kripli című darabját mutatjuk be december 5-én, majd a nagysikerű Closer című film színpadi változatát láthatják Közelebb! címmel december 13-tól.
A nagyszínpadon Pán Péter örök klasszikus története varázsol el minden korosztályt, egy igazán nagyszabású, látványos produkcióban december 12-től. Idén a Pécsi Nemzeti Színház karácsonyát Pán Péter örök klasszikus története ragyogja be, adventi jótékonysági felhívásunk is Sohaország meséjéhez kapcsolódik.
  • Ajándékozzanak színházjegyet a nagycsaládosoknak!
A Pán Péter musical nézőterét 43 székkel bővítettük, s ezeket az ülőhelyeket 15 előadás alkalmával a nagycsaládosoknak tartjuk fenn. E 43 székre szóló 2.000,- Ft-os jegy árának fele a Pécsi Nemzeti Színház karácsonyi meglepetése, és ezúton kérjük kedves közönségünket – akiknek anyagi körülményei ezt megengedik –, 1.000,- Ft-ot szánjanak arra, hogy ne csak a saját gyermekük, hanem egy másik gyerkőc is kipirult arccal, örömmel izguljon, nevessen, tapsoljon az előadáson. Akik jó szívvel ajándékoznának velünk, 2014. november 18-tól színházunk Belvárosi Jegyirodájában megtehetik. 1.000,- Ft-os áron vásárolhatják meg a Pán Péter című előadás ama bizonyos 43 székére a jegyet – akár többet is -, s utána elhelyezhetik a Nagycsaládos Egyesület jegyirodánkban kihelyezett gyűjtőládájában.
  • Lepjék meg idén is színházbérlettel szeretteiket!
Karácsonyi Bérlet elnevezéssel klasszikus színházbérletet ajánlunk ajándékba, amellyel négy előadást nézhet meg a megajándékozott, a színház által megjelölt időpontban. A másik, új bérletünk a Karácsonyi Szabadbérlet. Ezzel a megajándékozott döntheti el, hogy melyik előadást, mikor (2015. január 1. és május 31. között) és egyedül vagy többedmagával szeretné megnézni, ugyanis a kiválasztott előadásra több jegy is kiváltható a bérlettel, egyszerre akár az összes is.
 
Számunkra a családbarát szellemiség nem csupán szlogen, igyekszünk időről időre olyan lehetőségeket kínálni nézőinknek, melyek lehetővé teszik, megkönnyítik a családok közös színházlátogatását.
 
Szeretettel várjuk Önöket színházunkba!
 

Karácsonyi Bérlet

 

Karácsonyi bérletakció! Kétféle bérlet közül választhatnak, akik színházi élménnyel lepnék meg szeretteiket. Online is vásárolható!

Részletek

Jótékonysági felhívás

 

Idén a Pécsi Nemzeti Színház karácsonyát Pán Péter örök klasszikus története ragyogja be.

Részletek

 
Kamaraszínház
A kripli
2014.12.05. p | 19:00
Premier bérlet (Kamaraszínház)
Kamaraszínház
Közelebb!
2014.12.13. szo | 19:00
Premier bérlet (Kamaraszínház)
 
   
 
Leiratkozás

Hírlevelünk és minden direkt marketing értesítőnk a leiratkozás lehetőségét Önnek kifejezetten megadja.

A hírlevélben található valamennyi információ másodközölhető a www.pnsz.hu forrás megjelölésével!

© Pécsi Nemzeti Színház | +36 72 512 660 | info@pnsz.hu |
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!