Amennyiben nem jelenik meg a levél, ITT elolvashatja...
   
 
Kedves Színházbarátok!
 
Jó szívvel ajánljuk figyelmükbe a pécsi Uránia Mozi új programját!
 
A londoni Royal Opera House előadásait a 2015/16-os évad során a pécsi Uránia Moziban műholdas kapcsolattal élő közvetítéssel tekinthetik meg a pécsi operabarátok.
 
Öt előadást láthatnak a Pécsi Uránia Mozi látogatói 2015. szeptember 22. és 2016. április 25. között. A londoni Royal Opera House előadásában a Rómeó és Júlia, a Figaro házassága, A diótörő, a Traviata és a Lammermoori Lucia kerül bemutatásra.
Az előadásokra 2.200,- Ft-ért vásárolható jegy a mozi jegypénztárában. 
  • Rómeó és Júlia
    2015. szeptember 22., kedd 20.15
Kenneth MacMillan híres balettrendezése, a Shakespeare romantikus tragédiájának és Prokofjev rendkívüli zenéjének házasságából születt Rómeó és Júlia nyitja a ROH élő opera- és balettközvetítéseinek 2015/16-os évadát. Ez a rendezés a gőgös Verona utcáin zajló élet megannyi erőteljes színét, párbajokat és bálokat is felvillant, de MacMillan egy percig sem téveszti szem elől a leglényegesebbet: a fiatal pár összetett érzelemvilágát, elsősorban Júliáét, amint az első szerelem földöntúli boldogságától eljut sorsának sokkszerű, felnőtt fejjel való megértéséig. Júlia minden balerina szerepálma, és ez a rendezés, MacMillané ma, félszáz évvel a premier után éppoly mélyen megérinti a mai nézőt, mint hajdanán.
 
A Pécsi Nemzeti Színház bérletesei a pécsi Uránia live előadásaira jegyeit 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg az Uránia Mozi jegypénztárban. A kedvezményt a 2015/2016-os évadra vonatkozó új bérlet felmutatásával lehet érvényesíteni személyesen az Uránia Mozi jegypénztárban.
 
Bővebb információ: pecsimozi.hu/live/
 
 
   
 
Leiratkozás

Hírlevelünk és minden direkt marketing értesítőnk a leiratkozás lehetőségét Önnek kifejezetten megadja.

A hírlevélben található valamennyi információ másodközölhető a www.pnsz.hu forrás megjelölésével!

© Pécsi Nemzeti Színház | +36 72 512 660 | info@pnsz.hu |
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!