Amennyiben nem jelenik meg a levél, ITT elolvashatja...
   
 

Kedves Színházbarátok!

  • Ajándékozzanak idén is élményt karácsonyra! 

Az előző évadokban nagy népszerűségnek örvendő Karácsonyi bérlettel idén is meglephetik színházszerető családtagjaikat, barátaikat. Részletek alább!

  • Jó szívvel ajánljuk figyelmükbe a pécsi Uránia Mozi új programját!
A londoni Royal Opera House előadásait a 2015/16-os évad során a pécsi Uránia Moziban műholdas kapcsolattal élő közvetítéssel tekinthetik meg a pécsi operabarátok. Öt előadást láthatnak a Pécsi Uránia Mozi látogatói 2015. szeptember 22. és 2016. április 25. között. A londoni Royal Opera House előadásában a Rómeó és Júlia, a Figaro házasságaA diótörő, a Traviata és a Lammermoori Lucia kerül bemutatásra. Az előadásokra 2.200,- Ft-ért vásárolható jegy a mozi jegypénztárában. 
  • Figaro házassága
    2015. november 17., kedd 19.45
A sokak által tökéletes operának tartott Le nozze di Figaro Mozart egyik legélettelibb, legvidámabb darabja. A cselekmény egy, a politikai mondanivalója miatt sokáig betiltott színművön alapszik. A dinamikus zenével megjelenített életszerű jellemek még hitelesebbekké válnak Mozart kitűnő muzsikájától. David McVicar népszerű vígopera-rendezését ismét a vezető brit karmester, Ivor Bolton vezényli. A szereposztás kiváló: a német sztár basszus, Erwin Schrott énekli a címszereplőt, mint sok más Covent Garden előadásban tette hatalmas sikerrel; partnere a Susannát játszó román szoprán, Anita Hartig.
 
A Pécsi Nemzeti Színház bérletesei a pécsi Uránia live előadásaira jegyeit 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg az Uránia Mozi jegypénztárban. A kedvezményt a 2015/2016-os évadra vonatkozó új bérlet felmutatásával lehet érvényesíteni személyesen az Uránia Mozi jegypénztárban.
 
Bővebb információ: pecsimozi.hu/live/

 

Karácsonyi bérlet

 

Idén is meglephetik szeretteiket a Pécsi Nemzeti Színház előadásaira szóló bérlettel.

Részletek

 
 
   
 
Leiratkozás

Hírlevelünk és minden direkt marketing értesítőnk a leiratkozás lehetőségét Önnek kifejezetten megadja.

A hírlevélben található valamennyi információ másodközölhető a www.pnsz.hu forrás megjelölésével!

© Pécsi Nemzeti Színház | +36 72 512 660 | info@pnsz.hu |
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!