Amennyiben nem jelenik meg a levél, ITT elolvashatja...
   
 
Februári bemutatóink
Friedrich Dürrenmatt: A fizikusok
Rendező: Keszég László
Bemutató: 2019. 02. 02.
 
Dürrenmatt 1962-ben megírt szarkasztikus humorú darabját nézve egy elmegyógyintézetben találjuk magunkat, mely akár világunk szinonimájaként is felfogható. Itt köt barátságot három fizikus: Einstein, Newton és Möbius akik az őrült világ elől a bolondok házába menekültek, azaz három ápolt, aki fizikusnak hiszi magát… de az is lehet, hogy „a világ egy őrült elmeorvos karmaiba jutott”. 
A rendezővel interjút olvashatnak a Made in Pécs Magazin februári számában. -további információ, jegyvásárlás: https://www.pnsz.hu/eloadas/316/a-fizikusok
 
Lars von Trier: Főfőnök
Rendező: Paczolay Béla
Bemutató: 2019. 02. 08.
 
A Főfőnök egy szórakoztató abszurd történet a sohasem látott főnökről, aki e-mailben tartja a kapcsolatot beosztottaival, és aki valójában nem létezik. Őt Ravn, a cég valódi főnöke találta ki saját népszerűsége érdekében, hogy a kollégái előtt a kellemetlen döntésekért ne neki kelljen vállalnia a felelősséget. A Főfőnök mindig mindenért elviszi a balhét. Amikor több év után az élet úgy hozza, hogy nem lehet megúszni a Főfőnök személyes megjelenését, Ravn felbérel egy színészt a feladatra. A lavina akkor indul el, amikor a beosztottak véletlenül találkoznak állítólagos főnökükkel. Az előadás mindenképp szórakoztat, de ha hajlandóak vagyunk meglátni magunkat görbe tükrében, talán el is gondolkodtat. -további információ, jegyvásárlás: https://www.pnsz.hu/eloadas/322/fofonok
 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz és értesüljön előadásainkról!

Minden előadásunkhoz kapcsolódóan eseményt hozunk létre a Pécsi Nemzeti Színház Facebook oldalán. Az eseményre kattintva elolvashatja a darab rövid leírását, a szereplők és alkotók névsorát, láthatja az előadások időpontjait és egy kattintással a jegyekhez navigáljuk.
Facebook oldalunkon rendszeresen teszünk közzé egyéb híreket, fotókat, színházunkhoz kapcsolódó megjelenéseket és játékainkon jegyeket is nyerhetnek előadásunkra. Csatlakozzon oldalkedvelőinkhez! 
A Pécsi Nemzeti Színház Facebook oldala: https://www.facebook.com/pecsinemzeti/
 
Kedvezményes jegyárak diákoknak és nyugdíjasoknak 
20% kedvezményt biztosítunk diákoknak és nyugdíjasoknak az itt felsorolt előadások jegyáraiból:
Február 8. Manon
Február 14. Az óra, amikor semmit nem tudtunk egymásról
Február 25. Mecseki tigris, vagy amit akartok
Március 02. Mecseki tigris, vagy amit akartok
Március 06. Az óra, amikor semmit nem tudtunk egymásról
Március 22. Veszedelmes viszonyok
 
A kedvezményes jegyek megvásárolhatók a Pécsi Nemzeti Színház jegyirodájában, nyitvatartási időben (Hétfő-Péntek: 10.00-19.00, Szombat-Vasárnap: 14.00-19.00). A márciusi előadásokra a jegyek január 31-én 10:00 órától vásárolhatók meg.
 
Pécsi Nemzeti Színház nézői csoport
A https://www.facebook.com/groups/pecsinemzeti/ oldalon elérhető Facebook csoportot azért hoztuk létre, hogy a Pécsi Nemzeti Színház nézői kapcsolatba tudjanak lépni egymással a közösségi oldal felületén is. A csoport lehetőséget ad az előadásokkal kapcsolatos kérdéseik megbeszélésére, kereshetnek partnert a színházlátogatáshoz vagy meghirdethetik eladásra online vásárolt jegyeiket, ha valamilyen okból nem tudnak részt venni az előadáson*. 
Célunk, hogy a csoport aktív közösséggé alakuljon, ezt igyekszünk támogatni információk megosztásával, esetenként kizárólag a csoport tagjainak szóló játékokkal, egyedi ajánlatokkal vagy rendezvényekkel.
Kérjük, csatlakozzanak a csoporthoz és hívják meg színházkedvelő ismerőseiket is!
(* A megvásárolt jegyek továbbadásában a Pécsi Nemzeti Színház nem vesz részt, a meghirdetett jegyekkel kapcsolatosan felelősséget nem vállal.)
 
Utoljára műsoron: Kávécsarnok - Tűzoltó 
Február 15-én és március 29-én nézhetik meg utoljára Szép Ernő két egyfelvonásosát, amit a színészek nagy szeretettel játszottak. Jegyek vásárolhatók mindkét előadásra személyesen jegyirodánkban és online. (A márciusi előadásra a jegyek január 31-én 10:00 órától vásárolhatók meg.) -további információ, jegyvásárlás:  https://www.pnsz.hu/eloadas/291/kavecsarnok-tuzolto
 
Nagyszínház
A fizikusok
2019.02.02. szo | 19:00
Premier bérlet (Nagyszínház)
Kamaraszínház
Főfőnök
2019.02.08. p | 19:00
Premier bérlet (Kamaraszínház)
Kamaraszínház
Kávécsarnok - Tűzoltó
2019.02.15. p | 19:00
Kamaraszínház
Kávécsarnok - Tűzoltó
2019.03.29. p | 19:00
 
   
 
Leiratkozás

Hírlevelünk és minden direkt marketing értesítőnk a leiratkozás lehetőségét Önnek kifejezetten megadja.

A hírlevélben található valamennyi információ másodközölhető a www.pnsz.hu forrás megjelölésével!

© Pécsi Nemzeti Színház | +36 72 512 660 | info@pnsz.hu |
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!