Amennyiben nem jelenik meg a levél, ITT elolvashatja...
   
 

KEDVES KÖZÖNSÉGÜNK!

Szeretettel várjuk Önöket régi fényében pompázó színházunkba! Izgatottan tekintünk az előttünk álló hónapokra, bízunk benne, hogy a jövő évadra vonatkozó elképzeléseink elnyerik tetszésüket.

Egy színházat mindenekelőtt az előadásai határoznak meg. Nem mindegy azonban, milyen miliő fogad bennünket, hiszen a hely szépsége, egyedisége már önmagában különlegessé teheti azt a pár órát, amit ott eltöltünk. A nyár folyamán megszépült az épület homlokzata, nagylelkű pécsi vállalkozók jóvoltából renoválták az előcsarnokot és a belső tereket. A kamaraszínház amfiteátrumszerű nézőterére kényelmes széksorok kerültek. Látogatóink zöme virtuálisan találkozik velünk először, ezért az interneten is új megjelenéssel indítjuk az évadot: felhasználóbarát szerkezet és naponta frissülő tartalom teszi élvezetessé a böngészést.

Az évad programjának összeállításakor minden korosztály érdeklődését megpróbáltuk szem előtt tartani. Szeretnénk visszahozni a színház „aranykorát”, amikor családok és baráti társaságok havi-kéthavi rendszerességgel látogattak el ide. Olyan darabokat választottunk, melyekre a szülőkkel együtt eljöhetnek a kiskamasz és gimnazista gyerekek. Gondoltunk az óvodásokra, a kisiskolásokra, mégpedig olyan művekkel, amelyeken szüleik, nagyszüleik is jól szórakoznak. A középiskolások felé pedig iskolaprogrammal nyitunk.

Bérleteink árát a 2011/2012-es évadban 10-15%-al csökkentettük!


Szeretettel várjuk tehát Pécs és a régió apraját-nagyját, sírni, nevetni, kikapcsolódni, elgondolkodni vágyó színházbarátait, az irodalom, a zene és a tánc szerelmeseit a Kultúra Városának Nemzeti Színházába!

Rázga Miklós igazgató,
Gulyás Dénes zeneigazgató, Vincze Balázs a Pécsi Balett igazgatója (képünkön)

Bérleteink

 

Bérletrendszerünket átszerkesztettük: megtartva a jól működő, bevált elemeket, új lehetőségekkel gazdagítottuk a kínálatot, hogy mindenkinek jobban megérje.

Részletek

Lázár Ervin mesedarab pályázat

 

A Pécsi Nemzeti Színház és a Jelenkor Irodalmi és Művészeti Folyóirat közös szervezésében.

Részletek

Újra Tánctalálkozó

 

Kedvezményes jegyárakkal várjuk a tánc szerelmeseit a Pécsi Nemzeti Színházba! A balett és a néptánc legjobbjai látogatnak el a Kultúra Városának immár 5. táncfesztiváljára 2011. szeptember 22-25. között.

Részletek

Elindult a 2011/2012-es évad

 

2011. augusztus 23-án 11.00 órakor a Pécsi Ércbányász Fúvószenekar dallamaira kitárultak a felújított színház kapui. A nagyközönség bevonásával elindult a Pécsi Nemzeti Színház 2011/2012-es évada!

Részletek

 
 
   
 
Leiratkozás

Hírlevelünk és minden direkt marketing értesítőnk a leiratkozás lehetőségét Önnek kifejezetten megadja.

A hírlevélben található valamennyi információ másodközölhető a www.pnsz.hu forrás megjelölésével!

© Pécsi Nemzeti Színház | +36 72 512 660 | info@pnsz.hu |
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!