A Jó a Rossz és a (Csúf) COLOS

vadnyugati táncbohózat két részben
Koreográfus Vincze Balázs
Rendező Vidákovics Szláven

Az előadás időtartama: kb. 1 óra 30 perc (egy szünettel)
 

A Pécsi Nyári Színház produkciója a Pécsi Balett táncművészeinek előadásában

 

A Pécsi Nyári Színházban óriási sikerrel bemutatott könnyed hangulatú, humoros táncbohózat a Pécsi Nemzeti Színház színpadán! 

 
Előadásunkkal a nagy klasszikus westernfilmek hangulatát felidézve szeretnénk megállítani az időt. A hamisítatlan vadnyugati hangulatot a nagy filmklasszikusok fülbemászó és jól ismert dallamai segítenek megteremteni. Célunk, hogy a mindennapjainkat jellemző őrületes tempót ellenpontozva, a klasszikus westernek nyugalmát, lassúságát és örök igazságait színpadra állítva kizökkentsük a nézőket a hétköznapok rohanásából, és elemeljük őket egy másik idősíkba. A nagy westernek világa, kliséivel, feszültséggel teli nyugalmával és vonzó romantikájával szinte adja magát, hogy táncszínpadon megjelenjen. Szeretnénk, ha mindazok a klasszikus értékek, melyek ezeknek a történeteknek az alappillérei: a barátság, a szerelem, a becsület és a hűség, előadásunk által reflektorfénybe kerülnének és a nézők szívéig hatolnának.
 
- Zágrábi Nemzetközi Szatíra Fesztivál “A zsűri különdíja” 2015 
- III. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál “A legjobb koreográfia” díja 2014
 
„Úgy érzem, ez egy jó belépő lehet a balett világába, hiszen egy könnyedebb darabról van szó, továbbá érdekes találkozása a tánc,  és a westerfilmek világának. Szuper kikapcsolódás, klasszikus értékekkel karöltve.”
Marsalkó Dávid (Halott Pénz)

Bemutató dátuma: 2015.11.06. p

Szereposztás:

Dramaturg Vidákovics Szláven
Dramaturg Vincze Balázs
Díszlet- és jelmeztervező Kiss Julcsi
A koreográfus asszisztense Vincze Brigitta

Korábbi előadások

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!