Iluska szeret úszni

Györfi Anna színművésznő mondja el nyári programjait...

Iluska szeret úszni

Ugye kíváncsiak, hogy töltik a nyarat művészeink? Akivel tudtuk, felvettük a kapcsolatot és megkérdeztük.

Györfi Anna színművésznő elsők között nyilatkozott:

Dolgozol-e nyáron? Ha igen, hol, mit?
Nyáron két darabban is közreműködöm, mindkettőt Szikora János rendezi. Az egyiket már bemutattuk a Siklósi Várszínház programjának keretein belül, ez Edmond Rostand: Cyrano című drámája. A másikat most próbáljuk, ez Peter Shaffer műve, a Black Comedy. Ezt a darabot a Pécsi Nyári Színház Káptalan utcai színpadán játsszuk majd augusztusban.

Tervezel-e nyaralást, vagy már meg is volt esetleg? Ha nyaralsz, akkor hol, kivel?
Mivel szinte az egész nyarat végigdolgozom,  nem jut időm tényleges nyaralásra. A Siklósi Strandfürdő előnyeit próbáltam kihasználni a Cyrano próbafolyamat alatt, illetve Pécsen szívesen úszom, pihenek napközben, amikor nem próbálunk. Augusztus végén talán eljutok egy pár napra a tengerhez, de ezt nem kiabálom el. :)

Várod az új évadot?
A következő évad is nagyon sűrű lesz számomra,  izgalmas feladatok elé nézek, bár szinte gondolatban előre elfáradok, ha rágondolok. Júniusban, az évad végén Götz Attila kollégámmal Színészgép-díjat kaptunk, ami azt jelenti, hogy mi játszottuk a legtöbb előadást a társulatból. Akkor döbbentem rá csak igazán, hogy nagyon sokat dolgoztam és testileg-lelkileg is elfáradtam, de állok elébe a jövő évad megpróbáltatásainak is. Úgy érzem, hogy ennyi munka meghozza a gyümölcsét. A közönség szeret színházba járni, A dzsungel könyve előadások végig telt házzal futottak, a színház egyéb rendezvényeire is óriási az érdeklődés (Gyermeknap, évadzáró koncert), tehát érdemes továbbra is rengeteg munkát belefektetnünk.

Milyen feladataid lesznek a következő szezonban?
Az idei POSZT megnyitón már adtunk egy kis ízelítőt a János vitézből, amivel majd a 2012/2013-as évadot nyitjuk, ebben Iluskát alakítom és Wunderlich József lesz a partnerem. (képünkön) Ezt követően Moliére: Tartuffe című komédiájában játszom és a mesepályázat nyertes alkotásában, A sivatag hercegében is szerepelek majd. Továbbra is folytatjuk a Pécsi Corso-t Kiss Eszterrel és Laurer Tamással, még sok kollégánk van hátra, akikre kíváncsiak vagyunk...

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!