Kicsi nyara és tervei

Kiss Eszter táncművész adott villáminterjút s mesélt nyári programjairól...

Kicsi nyara és tervei

Kiss Eszter (azaz "Kicsi") középen, a Bonyodalmas balkáni lakodalmas menyasszonyaként a társulattal az Anna udvarban

 
Dolgozol-e nyáron? Ha igen, hol, mit?
Idén nyáron szerencsére két munkalehetőség is adódott számomra, illetve az együttes számára! Az egyik, amin már túl is vagyunk Olaszországban volt, Trieszt városában: A víg özvegy című operettben szerepeltünk. A másik munka itt Pécsett az Anna udvarban zajlott a Pécsi Nyári Színház keretein belül: Zachár Lóránd koreográfiája a Bonyodalmas balkáni lakodalmas, amit a következő évadban a Pécsi Nemzeti Színházban tekinthet meg a kedves publikum.
 
Tervezel-e nyaralást, vagy már meg is volt esetleg? Ha nyaralsz, akkor hol, kivel?
Nyaralást szeretnénk beiktatni a nyár további részében, de a csak a családlátogatás után, mivel nekünk az Olaszországi munka egy kicsit nyaralás is volt egyben! :-)
 
Várod már a következő évadot?
Jelen pillanatban nagyon élvezem a szabadságot, ami csak most fog igazán megkezdődni, ugyanakkor várom, hogy új feladatokkal kelljen szembeszállni és megoldani azokat.
 
Milyen feladataid lesznek a következő szezonban?
A következő évad nagyon sok munkát igényel majd tőlünk, hiszen sok idei darab is átmegy, amiben a Pécsi Balett művészei részt vesznek. Például A dzsungel könyve, a Csárdáskirálynő, és nem utolsó sorban a balettek is: a Hófehérke és a hét törpe, Az iszonyat balladája - Lisztmánia est, az Otello és Budapesten még a Giselle is tovább játszik. Ezek mellett készülnek az új bemutatók is, amikbők már szeptemberre is jut.
Szóval mondhatni nagyon sűrű évad elé nézünk.
 
Történik-e nyáron valami fontos változás az életedben?
Szeptemberben kezdem tanulmányaimat a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, ami nagy erőfeszítéseket kíván majd, már csak az egyeztetés kapcsán is és szeretnék maximumon teljesíteni.
 

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!