Lili elindult!

Vincze Brigitta, a boldog édesanya a Pécsi Balett legifjabb tagjának mindennapjairól mesél :-)

Lili elindult!

Vincze Lilien Rebeka (középen:-)), Vincze Brigitta táncművész és Vincze Balázs, a büszke édesapa - mellesleg a Pécsi Balett igazgatója.

 
Brigi a "lányok" mindennapjairól és nyári "apás" örömeiről írt nekünk:
 
"Itt a nyár és a kis büszkeségünk megtette hivatalosan is az első igazi, kissé bátortalan lépéseit!
Véget ért az évad, a Bonyodalmas balkáni lakodalmas táncelőadásait is óriási siker kísérte az Anna udvarban, így végre Balázs is maximálisan a részese lehet mindennapjainknak, Lilien ügyeskedésének. 
Mostanában indult be a halandzsa-malom, így minden nap új és izgalmas nekünk. 
Jól jöttek ki a lépések, örülök, hogy együtt élhetjük át ezeket a meghatározó dolgokat a kislányunk életében. Úgy tervezem, hogy még 1 évet itthon töltök Lilivel, aztán ha minden úgy alakul, jövő szeptemberben visszatérek a tánchoz. A kis "Törpi" pedig bölcsődébe megy majd. Most még jól kihasználom ezt a kis időt, hogy csak mi vagyunk, Ő és Én. Ugyan vágyom már vissza a munkához, de azt is látom, hogy szüksége van rám. Lassan 15 hónapos, elképesztő mozgékony, és ha zenét hall, akkor rázza a kis pelusos popóját. De más téren is igen aktív, például a veteményesünkben. Már hetedik éve lakunk 35 km-re Pécstől, falusi környezetben egy szőlőhegyen. Imádunk itt élni, hihetetlenül csöndes és nyugodt. Idén először csináltam veteményest, hiszen nagyon fontos, hogy tudjam, mit adok a Lányunknak. Lili kedvence a borsó volt, míg én kapáltam, addig ő zöldségvadászatra indult. Bemászott a kertbe, szedte a borsót és hüvelyestül csócsálta. Sok munka van a kerttel, de megéri! Mostanában fog érni a kukorica is, a cukkini folyamatosan érik és a sütőtök is gyönyörű, bár az várat magára szeptemberig. Lesz még bőven tennivaló! 
Amikor megjött a nagy szárazság, akkor locsolni is kellett. Persze ezt a küldetést is óriási kedvvel csinálta a kis hölgy. Ez az egyik kedvenc időtöltése. Rengeteget vagyunk a szabadban, szeretünk kint mókázni.
A nyárnak nemrégiben volt egy különleges momentuma: ellátogattunk Kaposvárra a fürdőbe. Nem vagyunk nagy strandolósok, de gondoltuk, megnézzük. Nem csalódtunk, szuper kis hely! Nagyon jó volt hármasban úszkálni a víz sodrásos medencében. Lili jól elfáradt és azon nyomban még ott bent el is aludt. Megtette a hatását a jó levegő, a nap és a sok pancsolás. Utána aludt is vagy két órát az árnyékban (az apukájával együtt :-) ). Kellemes és emlékezetes nap volt mindhármunknak!
A nyár többi részét valószínűleg otthon töltjük és élvezzük, hogy Balázsnak végre ránk is jut ideje. Fürdünk "Apa" figyelmében :) "

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!