Testbeszéd Project a Cellában

Testbeszéd Projekt 3 | Cella Septichora | 2012. szeptember 28. 17.00

Testbeszéd Project a Cellában

A VI. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó ingyenes, térspecifikus kortárs táncelőadása a Cella Septichorában!

 

koncepció: Lázár Eszter


alkotók:
Balássy Szilvia táncművész
Lázár Eszter táncművész
Pál András színművész
 
Te vagy? Te vagy..ááá igen, régóta tudlak, ismerlek, érzem minden helyzetedet, s Te is az enyémet. Tudva mindent, titkokkal, s hangos életképeinkkel mindig tudni, hogy mindig tudni fogom. Szokatlan hangulattal, váratlan képekkel teli térspecifikus előadásnak ígérkezik a Testbeszéd Projekt folytatása. A helyszín a már hagyománnyá vált Cella Septichora gyönyörű tere, az előadás témája az intimitás minden fajtájának megszüntetése, s az ezzel való valódi intim pillanatok keresése.
 
Lázár Eszter
"Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Főiskola klasszikus balett szakán végeztem, 2006-ban diplomáztam s el is távolodtam a klasszikus balett világától. Leszerződtem a Pécsi Balett társulatához, s ott szereztem első tánc szakma nyújtotta, illetve színházi tapasztalataimat. Közben elvégeztem a táncpedagógus szakot a Magyar Táncművészeti Főiskolán, és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem színpadi mozgás tanáraként foglalkozom ezirányú tevékenységgel, illetve óraadóként. Négy év után elhagytam a színházat, a társulatot, és visszajöttem Budapestre. Szabadúszó táncművészként, táncpedagógusként tevékenykedem, valamint tervezőgrafika szakos hallgatója lettem a KREA Kortárs Művészeti Iskolának.
Számos társulattal, alkotóval volt szerencsém együtt dolgozni ezekben az években, melette saját projekteken dolgozom, amelyek terén legfőképpen a térspecifikus, kísérleti előadások vonzzanak."
 
Az előadásra a belépés díjtalan!

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!