Bravúros beugrás!

Kukorica Jancsi a takarásból énekelt november 7-én este...

Bravúros beugrás!

Egészen különleges "dupla-élményben" volt része mindazoknak, akik november 7-én este a János vitéz esti előadására váltottak jegyet.

A János vitézt alakító Wunderlich József sajnálatosan annyira megbetegedett, hogy beszédhangja is alig volt. Sándor Péternek, másik János vitézünknek azonban az Operettszínházban volt előadása, így kétséges volt, hogy egyáltalán hogyan szólaljon meg a daljátékban Kukorica Jancsink. 
 
Az előadást Csajághy Szabolcs (képünkön) mentette meg, aki a színfalak mögül énekelte el a főszereplő dalait. A 15 órás előadáson még Wunderlich József énekelt, ezt követően vált egyértelművé, hogy az esti előadáson már nem tud dalra fakadni. Csajághy Szabolcsot délután fél ötkör hívta az igazgatóság, hogy be kellene ugrania, és ő ilyen rövid határidővel is vállalta a felkérést!
Az előadást megelőzően a váratlan helyzetről Rázga Miklós igazgató természetesen tájékoztatta a közönséget, felajánlotta a jegyek, bérletek visszaváltását is, de senki nem hagyta el a színházat, sőt, az előadást óriási siker kísérte.
 
Csajághy Szabolcsnak gratulálunk, Wunderlich Józsefnek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!