A Rómeó és Júlia a PKK-ban!

Gounod: Rómeó és Júlia című operájának színházunkba tervezett előadásait a Pécsi Kodály Központban tartjuk meg.

A Rómeó és Júlia a PKK-ban!

Kapcsolódó anyagok

Képünkön: Kriszta Kinga és Balczó Péter | fotó: Körtvélyesi László

 

Tisztelettel értesítjük kedves bérletes közönségünket, hogy Gounod: Rómeó és Júlia című operájának a Pécsi Nemzeti Színházba tervezett előadásait - az április 5-i bemutatót is beleértve - a Pécsi Kodály Központban tartjuk meg.
 
Az előadások - a február 9-i, nagy sikert aratott bemutató előtti előadáshoz hasonló szcenírozással -  a Pécsi Kodály Központ fantasztikus adottságait, egyedülálló akusztikáját és fénytechnikáját maximálisan kihasználva kerülnek bemutatásra.
 
Reméljük, megértik, hogy nagyszínpadi operabemutatónkat ebben az esztendőben nem a megszokott helyszínen és módon tekinthetik meg, azonban úgy gondoljuk - és a február 9-i előadás sikere is ezt bizonyította -, hogy a Kodály Központ grandiózus belső tere, színpadtechnikája és akusztikája önmagában pótolja a megszokott díszleteket, és a legavatottabb operaértőket is kárpótolja az újszerű előadás. 
 
Bérleteseinket a bérletérvényesítés részleteivel kapcsolatosan személyesen értesítjük, illetve honlapunkon tájékozódhatnak a legfrissebb információkról.
 
A Pécsi Nemzeti Színház igazgatósága
 
A Kodály Központban bemutatott Rómeó és Júlia-előadást koncertszerűnek hirdették, de a szokásos félig szcenírozott produkcióknál is teljesebb operaélményt nyújtott.” – írta a Fidelio a február 9-i előadásról. A teljes kritika a fidelio.hu oldalon.

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!