100.000. nézőnket köszöntöttük

Május 6-án, a Picasso kalandjai című előadáson köszöntöttük a 2012/2013-as évad százezredik nézőjét!

100.000. nézőnket köszöntöttük

Kapcsolódó anyagok

Tomecskó Zsuzsa, a Pécsi Nemzeti Színház 2012/2013-as évadának százezredik nézője.

 

A 2013. május 6-i Picasso kalandjai c. előadás előtt a sajtó jelenlétében sorsolta ki  a Pécsi Nemzeti Színház százezredik nézőjét (képünkön) Méhes László, az előadás rendezője, majd az új évad műsortervét kihirdette Rázga Miklós igazgató.

  • 100.000. néző
A Pécsi Nemzeti Színház jegyeladási mutatói szerint a 2013. május 6-i Picasso kalandjai című előadás nézői között volt az idei évad százezredik fizető nézője. Hogy pontosan kit köszöntöttek százezredikként, az a tavalyihoz hasonlóan, ebben az évben is sorsolással dőlt el. A szerencsés százezredik pécsi színházbarát egy díszes oklevelet kapott és a 2013/2014-es színházi évad meghirdetésre kerülő bérletei közül két személy részére választhat egy-egy bérletet.
Szeretettel gratulálunk Tomecskó Zsuzsának, évadunk százezredik nézőjének!
  • "Add tovább!" - bérlet

A szerencsés százezredik néző egy "Add tovább!" - bérletet is kapott, mellyel ő indíthatja el az "add tovább" láncot a következő évad első nagyszínházi bemutatójának, a Mágnás Miskának a megtekintését követően. A kétszemélyes bérlet érvényes a 2013-2014-es színházi évad összes saját nagyszínházi előadására a nézőtér földszintjére. A bérlet aktuális tulajdonosa egy előadás megtekintése után a bérletet továbbadja, és a következő előadást az „Add tovább!” bérlettel már mások nézhetik meg.

 

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!