Aradon járt a Pécsi Balett

2011. október 10-én az aradi Teatrul Clasic színházban vendégszerepelt a Pécsi Balett: Giselle című nagy sikerű előadása.

Aradon járt a Pécsi Balett

Immár ötödik éve tart a kulturális csere-kapcsolat a Pécsi Nemzeti Színház és az aradi Teatrul Clasic között, melynek keretében 2011. október 10-én az aradi Teatrul Clasic színházban vendégszerepelt a Pécsi Balett: Giselle című produkciója. Óriási volt az érdeklődés a magyar társulat balett előadása iránt, a siker pedig fantasztikus volt. Köszönjük a kedves és szívélyes fogadtatást! 

 

Vincze Balázs koreográfiája már harmadik évada van műsoron! A Giselle számos meghívást kapott az elmúlt évek folyamán itthonról és külföldről egyaránt. Az elmúlt héten a Budapesti Művészetek Palotájában mutatták be a romantikus balettet hangos sikerrel, ide novemberben újra várják a társulatot. A hétvégén Aradra utazik az együttes, de már 2012. februárra is van egy meghívásuk a szlovéniai Lendva Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézetétől. A Makovecz Imre által tervezett színház- és hangversenyteremben ugyancsak Giselle története fog megelevenedni.

 

Az utazást a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

 

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!