6 próbaidőszak egyszerre!

Ilyen még nem volt! Az októberi bemutatók fantasztikus sikere után egyszerre hat produkció próbaidőszaka zajlik gőzerővel.

6 próbaidőszak egyszerre!

Az épület minden zugában folyik a munka a múlt hét óta. Az olvasópróbákkal megkezdődött A kétfejű fenevad, a pont.com és a Dzsungel könyve próbaidőszaka, sőt az Iskolaprogram Hamlet-sztoriján is dolgoznak már Bodonyi József vezetésével a művészek.

  • Régi nagy színészek térnek vissza Pécsre A kétfejű fenevadba: Szikora Jánossal dolgozik Tordy Géza, Újvári Zoltán, Ujlaky László és Kézdy György, valamint Bódis Irén és Fekete András is újra színpadra állnak! (Képünkön: Stenczer Béla, Bódis Irén, Kézdy György és Tordy Géza)
    Bemutató november 11-én a nagyszínházban.
     
  • A pont.com című nagyon mai, nagyon különleges világú előadás olvasópróbáján Dömötör Tamás rendező stílszerűen a laptopjáról olvasta fel a szöveget.
    Bemutató november 18-án a kamaraszínházban.
  • A Pécsi Balett táncművészei testük minden porcikájával Otello tragédiájára koncentrálnak már október eleje óta. Nem kis feladat a klasszikus történet táncszínpadi megfogalmazása, de táncművészeink köztudottan szeretik a kihívásokat. Bemutató november 25-én a nagyszínházban.
     
  • Gulyás Dénes és Mácsai János először október 28-án jelentkeznek Mesés Opera című sorozatukkal, mely nem szokványos operaismertető lesz. Meg kívánja mutatni, hogy a fiatalok számára sem tabutéma az emberi lét legszélsőségesebb érzelmeit megidézni, és mindezek legjobb zenei ábrázolásairól beszélni.
     
  • Ugyan a bemutató januárban lesz, Böhm György vezetésével megkezdte a munkát a Dzsungel könyve stábja is. Maugli szerepében: Szabó Dávid, a Budapesti Operettszínház népszerű művésze, és Mikola Gergő egyetemi hallgató varázsolják majd el a közönséget januártól. Közreműködik a Pécsi Balett!

Vigyen színt a hétköznapjaiba, szervezzen családi programot hétvégére! Ne üljön otthon, jöjjön színházba! Szeretettel és gazdag kínálattal várjuk.

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!