A Diótörő mindenkié!

Mindössze 10 nap alatt annyi adomány gyűlt össze perselyeinkben, hogy közel 200 nagycsaládost tudunk vendégül látni a karácsonyi Diótörő előadásokon!

A Diótörő mindenkié!
A Diótörő bemutató előadása advent első vasárnapjának előestéjén nemcsak a közös gyertyagyújtásra és a balett csodás mesevilágában való elmélyülésre adott alkalmat. Színházbarátainkat a szeretet jegyében adakozásra invitáltuk, azért, hogy együttes segítségünkkel olyanokat is vendégül láthassunk a Pécsi Nemzeti Színházban, akik egyébként nem juthatnának el Thália templomába. Magunk sem gondoltuk, hogy kezdeményezésünk ilyen hamar ilyen sok nyitott szívre talál. Már most nagyon fényes a kis fenyőfánk, mert - mindössze 10 nap alatt - az adományozók 184 jegyet vásároltak meg a nagycsaládosok számára, akik a Diótörő karácsonyi előadásaira jönnek majd el színházunkba. Az adománygyűjtő perselyek most kiürültek, de várjuk továbbra is az adakozó kedvű színházbarátok adományait, hogy a hétköznapokat is ünnepivé tehessük azoknak, akiknek igazán szüksége van rá.
A karácsonyi Diótörő előadásokra szóló 184 jegyet a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülete juttatta el a családoknak. További adományozásra december 24-ig van lehetőség.
 
A színház jegypénztárában és az előcsarnokban a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesületének adomány-gyűjtő perselye november 30-tól várja az adakozó szándékú felnőtteket. Aki advent időszakában pénzt dob a perselybe, kap egy karácsonyi égőt, mely a fára kerül. A díszítés a teljes adventi időszakban folytatódik, így válik a fenyőfából karácsonyfa december 24-re. Az adományokból összegyűlt pénzt a Pécsi Nemzeti Színház mintegy megduplázza azzal, hogy az összegből Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülete fél áron vásárolhat majd színházjegyeket a rászorulók számára. 
 

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!