Sajtótájékoztató

A sajtó képviselőinek jelenlétében ismertettük a II. Pécsi Családi Színházi Fesztivál programját.

A Pécsi Nemzeti Színház igazgatósága és a POSzT vezetősége közös sajtótájékoztatót tartott, melyen Rázga Miklós a színház igazgatója ismertette a május 27-én kezdődő II. Pécsi Színházi Családi Fesztivál előadásait.
Örömmel jelentette be, hogy dr. Páva Zsolt, Pécs Megyei Jogú Város Polgármestere elfogadta a színház felkérését a Fesztivál Fővédnöki tisztére.
Dr. Páva Zsolt elmondta, hogy a város vezetése, és személyesen ő is fontosnak tartja a Fesztivál küldetését, azaz "gyermekcipőben" járó közönség színházi nevelését. Reményét fejezte ki hogy a Pécsi Családi Színházi Fesztivál is olyan szép pályát fut be, illetve olyan országosan elismert, rangos eseménnyé válik az évek során, mint a POSzT.
 
Stenczer Béla a POSzT fesztiváligazgatója ismertette a már végleges OFF programokat, a helyszíneket, az idei év újdonságait, illetve a jegyárusítással kacsolatos információkat.
Végül a POSzT közönségzsűri kisorsolására került sor, melyre Kőhalmi Andrea fesztiváligazgató dr. Páva Zsolt polgármester urat kérte fel.
 
A március 29-i A kőszívű ember fiai elődásán leadott jelentkezési lapokból kihúzott közönségzsűri névsora itt olvasható.

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!