Évadnyitó munkálatok

Társulati ülés, bérletvásárlás, Alkalmi Kávézó nyitás augusztus 21-én

Évadnyitó munkálatok

A Pécsi Nemzeti Színház kapui ebben az évben nemcsak szimbolikusan nyílnak ki a 12.00 órakor kezdődő sajtónyilvános évadnyitó társulati üléssel augusztus 21-én. Nézőinket is tárt kapukkal várjuk színházunk patinás előcsarnokába, ahol 14.00 órakor megkezdődik a jegy- és bérletárusítás a 2014/2015-ös évadra. Jegypénztárunk átmenetileg ugyanis ideköltözik, amíg Belvárosi Jegyirodánk átépítési munkálatai zajlanak. Már rég megérett az idő arra, hogy modernebb, kulturáltabb környezetben várjuk Önöket, színházbarátokat. Pécs M. J. Város Önkormányzatának jóvoltából ehhez most a források rendelkezésre állnak, ezért gőzerővel azon dolgozunk, hogy mielőbb megnyílhasson vadonatúj jegyirodánk. Sőt, mindannyiunk örömére, egyben a Kamaraszínház bejárata is megújul. Az új Belvárosi Jegyirodát szándékaink szerint szeptember folyamán avatjuk majd fel.

  • Hogy különlegessé tegyük az évadnyitó napot, Alkalmi Kávézót nyitunk a Nagyszínház főbejáratánál, hogy a jegy- és bérletvásárlásnak megadhassa a módját, aki egy kis színházi-kávéházi hangulatra vágyik.
  • 13.30-kor társulatunk közös fotót készít a főbejáratnál, majd az ekkor érkező bérletvásárlók Pán Péter koktéllal koccinthatnak a társulat tagjaival az évadkezdés örömére. Jelen lévő művészeink dedikálnak - jegyekre, újonnan vásárolt bérletekre, műsorfüzetekre - ki, mire szeretné.
  • Az augusztus 21-én bérletet vásárló nézőink között a Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó előadásaira szóló jegyeket sorsolunk ki. Érdemes tehát az elsők közt bérletet váltani!

FIGYELEM!

  • Bérleteiket szeptember 5-ig újíthatják meg régi bérleteseink, a bérletárusítás 2014. szeptember 26-ig tart.
  • A Pécsi Nemzeti Színház bérletesei a Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó jegyeit 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegypénztárban. A kedvezményt a 2014/2015-ös évadra vonatkozó új bérlet felmutatásával lehet érvényesíteni személyesen a jegypénztárban.
  • A szeptemberi és az októberi előadásainkra szóló jegyek árusításának kezdete szeptember 8. A Nagyszínházi és a Kamaraszínházi bérleteseink már szeptember 3-tól élhetnek jegy elővásárlási jogukkal, ”Ahogy tetszik” bérlettel rendelkező nézőink szintén szeptember 3-tól foglalhatnak jegyet bérletükre, akár telefonon is.

Szeretettel várjuk Önöket a Pécsi Nemzeti Színház előadásaira a 2014/2015-ös évadban is!


A 2014/2015-ös évadajánló füzet megtekinthető/letölthető ITT...

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!