Tüke Kártya a Színházban!

Tüke Kártya elfogadóhellyé váltunk, ez alkalomból Dr. Páva Zsolt és Rázga Miklós tartott sajtótájékoztatót.

Tüke Kártya a Színházban!

Kapcsolódó anyagok

A Pécsi Nemzeti Színház 200. elfogadóhelyként csatlakozott a Tüke Kártya rendszeréhez, az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatót 2014. november 10-én 11.00 órakor tartotta Dr. Páva Zsolt polgármester és Rázga Miklós igazgató, a Belvárosi Jegyirodában. 
 
Mostantól a Tüke Kártyával rendelkező pécsiek, elővételi lehetőséggel juthatnak jegyhez a Pécsi Nemzeti Színház előadásaira. A legtöbb előadásra sok esetben hónapokig kell várni, mire jó helyekhez jutnak az érdeklődők, de november 10-től a Tüke Kártya felmutatásával már 5 nappal a jegyértékesítés megkezdése előtt vásárolható jegy a Pécsi Nemzeti Színház jegypénztárában. Így számukra elkerülhető a jegyértékesítés első napjaiban tapasztalható sorban állás, és biztosan a legjobb helyeket kapják. 
Kérjük figyeljék honlapunkat, vagy érdeklődjenek a közönségszervezés telefonszámain, illetve a jegypénztárban az aktuális havi jegyértékesítés kezdetének, és az elővételi lehetőség első napjának pontos dátumáról. 
 
A Pécsi Nemzeti Színház – a támogatásoknak köszönhetően -  igyekszik a lehető legalacsonyabban tartani a jegyárakat, annak érdekében, hogy előadásai minden pécsi polgár számára elérhetővé váljanak. Azonban előfordul, hogy így sem jut el mindenki annyi darabra amennyit szívesen látna, ezért a fenti elővételi lehetőségen kívül a Tüke Kártyával rendelkező pécsiek a Nagyszínház karzatának helyeire 30% kedvezménnyel válthatnak jegyet.

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!