Újabb díj színházunknak!

A 39 lépcsőfok című krimi-vígjáték kapta a legjobb nagyszínpadi előadásnak járó díjat a Humorfesztiválon.

Újabb díj színházunknak!

Kapcsolódó anyagok

A Pécsi Nemzeti Színház 39 lépcsőfok című produkcióját a budapesti Thália Színházban is nagy siker fogadta a közönség részéről, ami az alkotók számára a legfontosabb visszajelzés.
A Humorfesztivál produkcióit egy öttagú zsűri, - melnyek tagjai Goda Krisztina rendező, Fodor Annamária színművész, Szily Nóra műsorvezető, újságíró, Bus István újságíró, valamint a közönség soraiból kiválasztott Majdik Zoltán - is értékelte. A zsűri döntése alapján a 39 lépcsőfok bizonyult a legjobb nagyszínpadi előadásnak.
 
Mint 2013 óta minden évben, az idén februárban megrendezett fesztiválon is kabaré, bohózat, komédia, tragikomédia és stand-up szórakoztatta a közönséget egy héten keresztül. A program összeállításában, az előadások válogatásában a Kultúrbrigád és Laboda Kornél rendező, dramaturg vett részt.
A leg­jobb nagy­szín­pa­di elő­adás dí­ját a Pécsi Nemzeti Színház 39 lép­cső­fok cí­mű elő­adá­sa kap­ta. A leg­jobb stú­dió-pro­duk­ció dí­ját A cse­me­ge­pul­tos nap­ló­ja cí­mű da­rab ren­de­ző­jé­nek, Göttinger Pálnak és elő­adó­já­nak, Ötvös Andrásnak ítél­ték. A leg­jobb női ala­kí­tás dí­ját Nádasy Erika nyer­te a Miskolci Nemzeti Színház elő­adá­sá­ban, a Tóték cí­mű da­rab­ban nyúj­tott ala­kí­tá­sá­ért. 
A leg­jobb fér­fi ala­kí­tás dí­ját Görög László kap­ta, szin­tén a Tóték cí­mű da­ra­bért. A zsű­ri kü­lön­dí­ját Bajomi Nagy György ve­het­te át a szom­bat­he­lyi Weöres Sándor Színház A hü­lyé­je cí­mű da­rab­ban nyúj­tott já­té­ká­ért.

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!