Prominens bérletvásárlók

Városvezetőink és a PTE rektora idén is megvásárolták bérletüket előadásainkra!

Prominens bérletvásárlók

Kapcsolódó anyagok

A nemzeti színház idén tizenhárom bemutatóra készül, hat nagy- és hét kamaraszínházi darab között színművet, bohózatot, táncjátékot éppúgy játszanak, mint családi előadást vagy éppen operát.
 
Páva Zsolt polgármester csütörtökön maga is megvette az évadra szóló bérletét.
 
– Szívesen váltottam meg újra a bérletet, fiatalkoromban, a húszas éveimben is volt már bérletem néhány szezonra, “vén” fejemre újra bérletessé váltam. Fontos, hogy mindenki, aki el akar jutni színházba – egyre többen vannak hála istennek – legyen módjuk ebben a formában megtenni – mondta Pécs első embere. Elárulta azt is, hogy egyelőre nem tudta kiválasztani azokat a darabokat, amelyeket mindenképpen meg fog nézni, hiszen a feladatai és programjai függvényében dől el, hogy el tud-e menni egy előadásra vagy sem.
 
Ám a szoros időbeosztása ellenére az elmúlt években a produkciók kétharmadát így is meg tudta tekinteni.
 
Páva Zsolttal együtt vette meg bérletét Girán János és Őri László alpolgármester, Nagy Csaba, a megyei közgyűlés elnöke és Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora is.
 
Rázga Miklós a teátrum igazgatója szerint a mai, zaklatott mindennapjainkban kiemelten fontos szerepe van a színháznak, a mostani világban a teátrum a lelkek gyógyszertára.
 
forrás: pecsma.hu

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!