A dzsungel könyve | 100!

2016. november 9-én 19.00 órakor kerül színpadra századszor a Pécsi Nemzeti Színház egyik legnépszerűbb produkciója.

A dzsungel könyve | 100!

Kapcsolódó anyagok

A dzsungel könyve című musical 100. előadása varázslatos estének ígérkezik. Nézőink egyszeri és megismételhetetlen élménynek lehetnek részesei ezen az estén. Böhm György rendező segítségével életre kel a csoda,  miközben olyan vendégek is velünk tartanak – ki személyesen a színpadon, ki virtuálisan – akiknek neve az évek során egybeforrt A dzsungel könyvével.
Közönségünk a 100. előadás emlékére ajándékot is kap, egy A dzsungel könyve kitűzőt, mely kizárólag annak a 457 nézőnek tulajdonába kerülhet, aki jelen volt ezen az estén.  Az előadás végén egy közös fotó készítésével gondoskodunk a feledhetetlen este megörökítéséről, melyen a produkció teljes stábja és a 100. előadás közönsége szerepel majd.
 
A Dés László zeneszerző, Geszti Péter dalszövegíró és Békés Pál szövegíró közös munkájából közel húsz éve született musicalt 2012. januárjában mutattuk be Böhm György nagyszerű rendezésében a Pécsi Nemzeti Színház Nagyszínpadán. Azóta a nézők kedvence. Nem volt olyan előadás, amely ne telt ház előtt zajlott volna, sokan csak több hónapos várakozás után jutottak jegyhez. Életkortól függetlenül mindenkit elvarázsol A dzsungel könyve. Rengeteg olyan nézőnk van, gyermek és felnőtt egyaránt, aki négy-öt alkalommal látta már az évek során, és reményeink szerint újra és újra látni szeretné a jövőben is.
 
Köszönjük nézőink szeretetét, érdeklődését.
A jubileumhoz szívből gratulálunk az alkotóknak és az összes szereplőnek!

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!