The Show Must Go On

Három nagyszerű új produkciót állítottunk színpadra decemberben, három egészen különböző műfajban. 

The Show Must Go On

Részlet a Pán Péter című családi musical-ből

 

A kripli - Wunderlich József főszereplésével (jobbra) - igazán szívhezszóló történet, mely akár itt Baranyában is megtörténhetne. Groteszksége egyszerre megmosolyogtató és szívszorító. A fordulatos történet és az őszinte színészi játék összhangja különleges élményt ígér felnőtt nézőink számára.

 

A Közelebb! a világhírű Closer! című film színpadi adaptációja Györfi Anna, Darabont Mikold, Rázga Miklós, valamint vendégművészként Nagy Ervin (lenti képünkön), a Budapesti Katona József Színház színművészének közreműködésével. Színtiszta ösztön és szenvedély, egy szerelmi négyszög nyers ábrázolása. Fájdalmasan őszinte, provokatív előadás különleges színészi jelenléttel, 16 éven felüliek számára.

 

A közelmúltban felmerült problémákkal és nehézségekkel megküzdve társulatunk továbbra is minden erejével azon van, hogy Önöknek minél több és szebb, maradandó színházi élményt nyújtson. A Pán Péter című családi musical első előadásán óriási sikert aratott. A meseirodalom egyik legnépszerűbb darabja egy nagyszabású látványos, zenés produkcióban kel életre a Pécsi Nemzeti Színház színpadán. Az előadás valóban varázslatos, de a titkokat nem áruljuk el. Jöjjenek, nézzék meg együtt családjukkal mindannyian!

 

Szeretettel várjuk Önöket előadásainkra!

 

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!